SET LENGKAP TEPUNG KEK EXTRA MOIST (TEPUNG PREMIX MOIST MoQcu)

Availability:

25 in stock


Dah masuk tahun 2020 masih ada lagi yang cakap buat kek susah?? hurmm,meh sini MoQcu nak bagitahu,dengan adanya produk set lengkap tepung extra moist ni anda tak perlu lagi pening kepala nak buat kek,,nak sukat2 semua tu..Anda cuma perlu tambahkan SUSU,MINYAK MASAK dan juga Telur sahaja..haaa kan senang..Semuanya segera,main campur2 dan gaul je dah boleh siap adunan.

RM12.00

25 in stock

  Ask a Question

Jom Buat Kek & Cookies untuk Hari Raya ini. Semua orang boleh buat. Semudah 1,2,3 ….. Boleh bakar atau kukus.

Ada 2 jenis pilihan. Siapa yang tidak mempunyai Mixer pun boleh cuba. Boleh pilih tepung yang memerlukan Mixer atau tanpa Mixer.

Tepung Premix MOIST MoQcu .

✏ produk keluaran Muslim Bumiputera

✏ menggunakan ramuan yang disediakan Halal

✏ menggunakan tepung berkualiti unbleached

✏️ tanpa sebarang pengawet/perwarna tiruan

✏️ sudah diayak

✏️ tidak perlu menyukat metrix atau penimbang

✏️ formula resepi In Shaa Allah sedap dan menjadi

✏️ fresh made bukan produk packing semula

✏️ kebersihan terjamin

✏️ set lengkap, semuanya disediakan

✏️ semudah 1,2,3……

✏️ samaada bakar/kukus

Category:

Vendor Information

Shipping Policy

Proses Penghantaran

Penghantaran barangan anda akan diuruskan selepas sahaja kami mengesahkan pembelian dan pembayaran dibuat dalam tempoh 24 jam.

1. Anda akan mendapat pengesahan dari kami melalui Messenger/whatsapp mengenai pembelian anda beserta nombor tracking

2. Nombor tracking akan dapat di akses selepas jam 5 petang.

Jadual penghantaran adalah seperti berikut:

Hari Bekerja (Ahad-Khamis)

1. Pembelian dibuat sebelum jam 12:00 Tengahari: Penghantaran akan diuruskan pada hari tersebut.

2. Pembelian dibuat selepas Jam 12:00 Tengahari :Penghantaran akan diuruskan pada keesokan hari.

Tiada penghantaran dilakukan pada hari cuti hujung minggu (JUMAAT DAN SABTU) dan Hari Cuti Kelepasan Am (Negeri Johor/Negara)

Refund Policy

Polisi Pemulangan

1. Pemulangan wang akan dilakukan apabila terdapat kes-kes yang melibatkan perkara seperti barang rosak (koyak yang teruk, kotor yang teruk) dengan syarat anda memulangkan barangan tersebut kepada kami semula dan kami menerimanya.

2. Kos pemulangan barang adalah dibawah tanggungjawab pembeli.

3. Kehilangan barangan atau kerosakkan yang berlaku setelah pengeposan dilakukan bukanlah dibawah tanggungjawab kami. Ia tertakluk dibawah tanggungjawab pihak syarikat penghantaran tersebut.

4. Setiap barangan yang dijual oleh kami adalah berkualiti. Kami menjaga setiap kualiti barangan agar pelanggan kami berpuas hati. Oleh itu kami percaya dengan integriti bersama antara pelanggan dan peniaga seperti kami agar dapat memberikan servis yang terbaik dan lancar.

Cancellation / Return / Exchange Policy

POLISI PEMBATALAN TEMPAHAN & PEMULANGAN DEPOSIT ( Bagi Tempahan DOORGIFT)

Pembatalan tempahan dibenarkan jika produk masih belum dibuat dan caj pembatalan akan dikenakan. Berikut ialah jadual kos yang akan dikenakan atas pembatalan tempahan :

1. Pembatalan tempahan sebelum kerja pemmbelian bahan mentah dilakukan @ Caj DEPOSIT TIDAK DI KEMBALIKAN
2. Pembatalan tempahan selepas pembelian bahan mentah dilakukan tetapi belum melibatkan kerja pemprosesan @ Caj 40% daripada nilai tempahan
3. Pembatalan tempahan semasa proses kerja pemprosesan @ 60% daripada nilai tempahan

General Inquiries

There are no inquiries yet.